Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز | 

منابع محلی گزارش داده‌اند سوپرنفتکش «گریس-1» که در توقیف دولت محلی جبل‌الطارق بود؛ حالا با تغییر نام به «آدریان دریا» و حمل پرچم ایران به جای پاناما، در حال ترک این مکان به سمت دریای مدیترانه است. مقصد این نفتکش، جزیره کالاماتا یونان عنوان شده است.

به گزارش تین نیوز به نقل از سی ان ان، رفع توقیف این سوپرنفتکش پس از یک ماه صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانی که تفنگداران نیروی دریایی سلطنتی بریتانیا به بهانه فروش نفت به سوریه و نقض تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه این کشور، در عرشه این کشتی مستقر شدند و آن را توقیف کردند.

ایران بارها حمل نفت خام به مقصد سوریه توسط این نفتکش را تکذیب کرده است. اما پس از اقدام متقابل در توقیف نفتکش بریتانیایی Stena Impero  توسط نیروی دریایی سپاه در تنگه هرمز، تنش میان ایران و بریتانیا به اوج خود رسید.

دادگاه عالی جبل‌الطارق، هفته گذشته رای به آزادی نفتکش «گریس-1» داد. جبل الطارق می‌گوید که این اطمینان را از ایران و صاحبان نفت دریافت کرده است که در صورت آزاد شدن نفتکش ، محموله آن به سوریه منتقل نمی شود.

نفتکش ایرانی، حالا با نام جدید «آدریان دریا» به سمت دریای مدیترانه حرکت می‌کند.  حتی تلاش‌ ایالات متحده و وزارت خارجه این کشور برای توقیف نفتکش یا محموله آن نیز به جایی نرسیده است. چرا که دولت محلی جبل‌الطارق خود را ملزم به رعایت قوانین اتحادیه اروپا می‌داند و از این‌رو درخواست واشنگتن رد شد.

اسوشیتدپرس تصاویر زنده‌ای از حرکت این نفتکش از جبل‌الطارق منتشر کرده است که در فیلم می‌بینید.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: ایران تنگه هرمز سوریه نفت واشنگتن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۸۱۶۰۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند این در حالیست مهف مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند.

به گزارش ایسنا صادق ضیاییان در نشست علمی بارش‌های سیل‌آسا طی فروردین در جنوب و جنوب شرق کشور افزود: نکته مهم این است که مدل‌های هواشناسی وقوع بارندگی شدید جنوب کشور و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از قبل پیش‌بینی کرده بودند. از آنجایی‌که مدل‌های هواشناسی هیچ گونه اطلاعاتی از دخالت در افزایش یا کاهش بارش نظیر بارورسازی ابرها را ندارند همچنین قابلیتی در آن‌ها بسط داده نشده است تا بتواند بارندگی عظیم در ایران، عمان و امارات متحده عربی به‌ویژه دبی است.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی  ادامه داد: وسعت شکل‌گیری این سامانه و علل وجودی آن چنان پهناور بود که چندین هزار کیلومتر را در تراز میانی جو و سطح زمین شامل می‌شده است ایجاد چنین سامانه پیچیده‌ای نیاز به صرف انرژی بسیار زیاد دارد که از دست بشر خارج است.

وی درباره علت بارش‌های سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور گفت: علت بارش سنگین در جنوب و جنوب شرق کشور را می توان شکل گیری بندال امگا با مراکز کم ارتفاع واقع در اروپا و منطقه جنوب کشور، شکل‌گیری رودباد با سرعت پایین (این نوع رودباد می تواند هوای مرطوب را برای مدت بیشتر در منطقه نگه دارد شکل) به همراه استقرار واچرخند در غرب اقیانوس هند و چرخند روی شبه جزیره عربستان دانست که سبب تغذیه خوب رطوبتی از روی شمال غرب اقیانوس هند، دریای عمان دریای عرب دریای سرخ و خلیج فارس به جنوب کشور شد. 

ضیاییان اضافه کرد: عوامل توپوگرافی منطقه نیز در انباشت و صعود مکانیکی رطوبت نقش مهمی داشتند. 

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • هدف قرار گرفتن کشتی مرتبط با اسرائیل در دریای سرخ
  • زیباترین تصاویر از خلیج فارس | ببینید
  • فرمانده ارشد سپاه : اسم خلیج فارس را با کسی قسمت نمی کنیم/ اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • آب‌های نیلگون، روی پرده نقره‌ای
  • نحوه پخت نان‌های محلی ترکیه‌ای در یک نانوایی استانبولی (فیلم)
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟